Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@00:23:51 GMT

چند نکته برای خرید بالابر ساختمانی

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۸۵۴۱

چند نکته برای خرید بالابر ساختمانی

در ساختمان سازی، دقت و سرعت اجرای عملیات را با هم می خواهیم. - اخبار بازار -

حالا که سازه های عمرانی ابعاد بسیار بزرگی دارند، همواره با حجم بسیار زیادی از انواع فعالیت ها مواجه هستیم. یک ساختمان ساده شهری تا سازه های عظیم عمرانی همگی در دریای بی انتهایی از مصالح شکل می گیرند. مصالحی که باید به سرعت و با دقت کافی در ارتفاع ساختمان های در حال ساخته شدن جابجا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً نمی توانیم این حجم گسترده از مصالح سنگین وزن عمرانی را بدون استفاده از انواع بالابر ساختمانی  جابجا کنیم.

بالابر ساختمانی یک تجهیز تقریباً پیچیده با عملکردی ساده در فضاهای ساختمان سازی است. تجهیزی که به شکل تخصصی با هدف جابجایی عمودی مصالح در ارتفاع سازه هایی که ساخته می شوند، طراحی شده است. یک بالابر ساختمانی مناسب که ظرفیت کافی داشته باشد و به خوبی در محیط کارگاه ساختمانی نصب شده باشد، قطعاً در سرعت اجرای عملیات تاثیرگذار است. بالابر کارگاهی باعث می شود تا مصالح سنگین وزن عمرانی را به راحتی جابجا کنیم و در تمام عملیات، دقت در حمل امن مصالح داشته باشیم.

اما حضور بالابر ساختمانی زمانی موثر است که بتواند از پس تمام مسئولیت ‌های پروژه عمرانی برآید. اینجا است که مقوله راهنمای  خرید بالابر ساختمانی  مطرح می‌ شود. ما نیز برای پرداختن به ویژگی های یک بالابر ساختمانی ایده آل، موضوع را با مجموعه فنی و مهندسی پارس موتور در میان گذاشتیم. این مجموعه از پیشگامان عرصه ماشین ‌آلات ساختمان سازی است و خیلی ساده از چند و چون یک بالابر ساختمانی ایده آل برای ما گفتند. مطلب مختصری که به راهنمای ساده ‌ای برای خرید بالابر ساختمانی تبدیل شده است.

نکته اول: کدام بالابر ساختمانی مناسب شما است؟

اولین نکته در هنگام خرید بالابر کارگاهی، نگاهی ساده و ابتدایی به کلیات پروژه عمرانی است. اهل فن که باشید، با یک نگاه ساده به اهداف پیش روی عملیات ساختمان‌ سازی قطعاً به حجم کار و مقدار جابجایی مصالح پی خواهید برد. اینجا است که به سادگی می توانید برآورد درستی از نیاز خود به بالابر ساختمانی داشته باشید. اگر حجم مصالح خیلی زیاد و سنگین است و یا سرعت اجرای عملیات خیلی بالا است یک بالابر ساختمانی بزرگ جثه مانند بالابر ساختمانی 750 و یا 1000 کیلویی مناسب است. اما اگر با حجم متوسط از عملیات ساختمان سازی مواجه هستید و ماجرای جابجایی مصالح چندان تاثیری در سرعت اجرای عملیات ندارد، یک بالابر ساختمانی ساده 250 و یا 400 کیلویی کفایت می ‌کند.

نکته دوم: چه نوع برقی در اختیار شما است؟

تمام بالابرهای ساختمانی با استفاده از موتورهای الکتریکی جریان متناوب کار می کنند. اما نکته ماجرا در نوع تکفاز و یا سه فاز بودن آنها می باشد. بالابر ساختمانی تکفاز، مدل های سبک با ظرفیت کم در جابجایی مصالح هستند. تمامی بالابر کارگاهی های 250 کیلویی و برخی از مدل ‌های 400 کیلویی با استفاده از موتورهای تکفاز راه اندازی می شوند. اما وقتی پای قدرت برای حمل مصالح بسیار سنگین تر در میان است، باید از بالابرهای بزرگ جثه سه فاز مانند نمونه‌ های 750 و یا 1000 کیلویی استفاده کنید.

حالا نکته کلیدی در هنگام خرید بالابر ساختمانی، توجه به نوع برقی است که در اختیار دارید. برق سه فاز یک خط ولتاژ صنعتی است. قطعاً وقتی می توانید بالابر ساختمانی سنگین وزنی تهیه کنید که از حضور برق سه فاز در سطح کارگاه اطمینان داشته باشید.

 

نکته سوم: در انتخاب نوع موتور بالابر دقت کنید

مسئله تکفاز و یا سه فاز بودن بالابر ساختمانی یک سمت ماجرا در هنگام خرید بالابر ساختمانی است و قدرت موتور سمت دیگر ماجرا. به صرف تهیه بالابر ساختمانی تکفاز و یا مدل های سه فاز با مولدهایی کاملا مشابه مواجه نیستید. بالابر ساختمانی یک تجهیز مونتاژ شده کارگاهی است که استاندارد مشخصی در مونتاژ نهایی آن تعریف نشده است. برای همین هر کارگاهی تیپ موتوری متفاوت را در مونتاژ نهایی بالابر کارگاهی به کار می گیرد. انواع موتورهای ایرانی از کمپانی موتوژن تا مدل های مختلف از موتورهای چینی در سطح بازار حضور دارند.

نکته چهارم: توجه به استراکچر در هنگام خرید بالابر ساختمانی

استراکچر همان پایه‌ های فلزی بالابر ساختمانی هستند. این پایه ‌ها محل استقرار تمامی اجزای بالابر کارگاهی محسوب می شوند و در عین حال باعث استقرار درست و ایمن دستگاه بالابر در فضای کارگاهی خواهند شد. در هنگام خرید بالابر ساختمانی دقت کنید که پایه با ظرفیت دستگاه هماهنگی کاملی داشته باشد. البته در تمامی مدل ها از دو نوع پایه بلند و کوتاه طراحی شده است. مدل های پایه کوتاه مخصوص نصب در فضاهای محدود در ساختمان سازی هستند. لذا قبل از خرید با برآورد محل نصب احتمالی بالابر کارگاهی نوع پایه را به درستی انتخاب کنید.

نکته پنجم: توجه به ظرفیت وینچ و طول سیم بکسل

هر بالابر ساختمانی قرار است در بالاترین نقطه از ارتفاع ساختمان نصب شده تا از طریق یک سیم بکسل بلند مصالح را به سمت بالا بکشد. این سیم بکسل بر وسیله ‌ای به نام وینچ که یک قرقره بزرگ فولادین است، جمع آوری خواهد شد. در هنگام خرید بالابر ساختمانی دقت کنید که ظرفیت وینچ با ارتفاع ساختمان شما هماهنگی داشته باشد. عموم وینچ ها با ظرفیت جمع‌ آوری کابل های 20 متری طراحی شده ‌اند. این مقدار برای احداث ساختمان های چند طبقه سازی مسکونی کفایت می ‌کند. اما اگر ارتفاع سازه زیاد شود قطعاً باید طول سیم بکسل را زیاد کنید، قاعدتاً باید به ظرفیت وینچ هم توجه جدی داشته باشید.

 

                          

 بالابر کارگاهی تجهیز کلیدی و کاملا فعال در هر ساخت و سازی است. این ماشین قرار است بارهای بسیار سنگین ما را جابجا کند. پس باید به درستی انتخاب شده باشد. لذا اگر چه این مقاله و مباحث مشابه می تواند دورنمایی برای شما داشته باشد؛ اما بهتر است تا در نهایت از تجربه اهل فن مانند متخصصین در مجموعه پارس موتور  به جهت خرید بالابر ساختمانی مناسب بهره مند باشید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یک بالابر ساختمانی سرعت اجرای عملیات بالابر کارگاهی ساختمان سازی سیم بکسل مدل ها سه فاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مار سمی به کارگاهی در تهران | تماس کارگران وحشتزده با آتش‌نشانی

به گزارش همشهری آنلاین، صبح دیروز افراد حاضر در یکی از کارگاه‌های واقع در محدوده خلازیر در تماس با سامانه ۱۲۵ از مشاهده یک مار در کارگاه خود خبر داده و در حالی که دچار وحشت شده بودند از آتش‌نشانان درخواست کمک کردند.

در ادامه ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه ۱۳۲ را به محل حادثه که یک کارگاه تزریق پلاستیک بود، اعزام کرد و آنان مشاهده کردند که ماری به طول یک متر وارد این کارگاه شده و کارگران را به وحشت انداخته است.

عوامل آتش‌نشانی با رعایت کامل اصول ایمنی و با استفاده از ابزار مخصوص، این مار را که سمی بود، به دام انداخته و برای انتقال به مراکز مربوطه به ایستگاه منتقل کردند.

کد خبر 849635 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم آتش‌ نشانی حوادث ایران

دیگر خبرها

  • ۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در تهران | تماس کارگران وحشتزده با آتش‌نشانی
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران