Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:17:06 GMT

بهترین بالابر ساختمانی، مشخصات فنی و قیمت

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۷۷۴۶

بهترین بالابر ساختمانی، مشخصات فنی و قیمت

همان‌طور که از نام این دستگاه مشخص می‌باشد، بالابر وسیله‌ای است برای بالا بردن اجسام با وزنی تعیین‌شده تا ارتفاع مشخص. بالابرها مخصوص حمل مصالح بوده و با نام‌های بالابر ساختمانی یا بالابر مصالح بر نیز عنوان می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فامکو، در مجموعه بزرگ هایپر صنعت فامکو که امروزه خود را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تجهیزات تخصصی صنعتی، کشاورزی، برقی، ساختمانی و کشاورزی نشان داده است، یکی از واحدهای بزرگ صنعتی این سازمان را واحد بالابر تشکیل می‌دهد که شما همراهان می‌توانید برای کسب اطلاعات و انتخاب دقیق‌تر بالابر و یا دیگر کالاهای مربوط به ماشین‌آلات ساختمانی، از مشاوره کارشناسان مجرب این واحد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری را در خصوص بالابر ساختمانی یا بالابر مصالح در اختیار شما قرار دهیم.

انواع بالابر حمل مصالح

بالابرهای ساختمانی عموماً برقی بوده و به دو دسته تک فاز و سه فاز موجود می‌باشند و به همین صورت نیز با برق تک فاز و سه فاز تغذیه می‌شوند. بالابر تک فاز دارای الکتروموتورهایی با قدرت ۲ یا ۳ اسب بخار، توان کشش تا ۲۵۰ کیلوگرم را داراست. بالابرهای ۳ فاز که با الکتروموتورهایی با قدرت ۲ تا ۱۰ اسب بخار می‌باشند، توان کشش تا ۱۰۰۰ کیلوگرم را دارند و جهت وزن‌های بیشتر از ۳۰۰ کیلوگرم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اجزاء بالابر

بالابر ساختمانی از چند جز اصلی شامل استراکچر، الکتروموتور، گیربکس، ترمز، سیم بکسل، قرقره، کلید و باکت تشکیل یافته است.

استراکچر

در بالابر ساختمانی، استراکچر یا شاسی متشکل از پایه، ریل و باکس وینچ (کالسکه) می‌باشد که پایه از نوعی لوله بوده و ریل نیز از ناودانی و سپری با قطر و مقاومت متفاوت ساخته می‌شود. باکس وینچ یا کالسکه که از فلز آهن ساخته شده به‌صورتی است که الکتروموتور، گیربکس و سایر متعلقات در آن جایگذاری می‌شود (همانند تصاویر زیر). این باکس در قسمت بالایی به وسیله چهار عدد بلبرینگ روی ریل به حرکت در می‌آید و کل این اجزا به وسیله کرپی‌هایی به یکدیگر متصل می‌شوند.

الکتروموتور

الکتروموتور یا دینام بالابردر دو نوع تک فاز و ۳ فاز در توان‌های مختلف و با سرعت‌های تقریبی ۱۵۰۰ دور در دقیقه استفاده می‌شود، این الکتروموتور وظیفه تولید نیروی محرکه را بر عهده دارد. در بالابرهای تک فاز، الکتروموتور تا توان ۲.۲ کیلووات ۳ اسب بخار، با قدرت کشش ۲۵۰ کیلوگرم و در بالابرهای ۳ فاز، الکتروموتور تا توان ۷.۵ کیلووات ۱۰ اسب بخار، با قدرت کشش ۱۰۰۰ کیلوگرم استفاده می‌شود.

گیربکس

در توضیح عامیانه گیربکس تجهیزی می‌باشد که سرعت را به قدرت تبدیل می‌کند. گشتاور خروجی از الکتروموتور به وسیله پولی تسمه یا کوپل مستقیم وارد گیربکس شده و پس از کم کردن سرعت و افزودن قدرت از طریق شفت خروجی گیربکس به درام یا قرقره‌ها می‌رسد، وظیفه قرقره‌ها در این قسمت، باز و بسته شدن سیم بکسل می‌باشد. در بالابرهای ساختمانی از گیربکس‌های حلزونی در سایزهای VF۸۶ الی VF۱۸۵ با نسبت تبدیل‌های تقریبی ۱:۴۸ الی ۱:۵۶ جهت تحمل وزن تا ۱۰۰۰ کیلوگرم استفاده می‌شود.

ترمز

ترمز قطعه الکترومکانیکی می‌باشد که در انتهای الکتروموتور متصل شده و در صورت خاموش بودن الکتروموتور به وسیله لنت ترمز، شفت الکتروموتور را در حالت استپ نگه می‌دارد.

سیم بکسل

سیم بکسل تجهیزی معروف می‌باشد که از تنیده شدن رشته‌های نازک فولاد با یک دیگر در طرح‌های مختلف تولید می‌شود. در بالابرهای ساختمانی از سیم بکسل‌های مختلف در سایزهای متفاوت استفاده می‌شود که معروف‌ترین آن‌ها سیم بکسل نتاب و سیم بکسل فولادی در سایزهای ۶ الی ۱۰ می‌باشد.

قرقره

با نام‌های دوک و درام هم شناخته می‌شود و از لوله‌های آهنی با دو عدد پولی ساخته شده که متصل به شفت خروجی گیربکس می‌باشد و عمل باز و بست سیم بکسل را کنترل می‌کند. با توجه به متراژهای سیم بکسل، اندازه درام یا قرقره نیز تغییر می‌کند.

کلید

کلید در بالابر حمل مصالح به دو صورت پرتابل و ثابت اجرا می‌شود که فرمان استپ استارت و توقف را به الکتروموتور ارسال می‌کند.

باکت

باکت یا سبد حمل مصالح به تجهیزی استاندارد جهت حمل مصالح ساختمانی گفته می‌شود که از ورق‌های فولادی ساخته می‌شود.

برندهای بالابر ساختمانی

بالابرهای ساختمانی که ساخت و تولید داخل می‌باشد، دارای برند مطرحی نبوده و با نام برند گیربکس و الکتروموتور شناخته می‌شود. در بالابرهای ساختمانی از گیربکس‌های شاکرین، سهند، بهکار، روانکار و الکتروموتورهای موتوژن، الکتروژن، الکو و برندهای چینی استفاده می‌شود.

نحوه انتخاب بالابر ساختمانی

برای انتخاب بالابر ساختمانی به ۳ فاکتور اصلی وزن، ارتفاع و سیستم جریان برق (تکفاز یا سه فاز) توجه داشته باشید. جهت انتخاب صحیح بالابر مورد نظر و اطلاع از قیمت‌های آن، می‌توانید با کارشناسان هایپر صنعت فامکو تماس حاصل کنید.

مزایا و معایب بالابر ساختمانی

در بحث معایب این محصول، می‌توان این‌گونه عنوان کرد که اگر در انتخاب صحیح بالابر و همچنین رعایت نکات تعمیر و نگهداری درست اعمال کنیم تجهیز دچار عیب نخواهد شد. از محاسن بالابر این است که می‌توان به وسیله ‌اینورتر یا درایو و با داشتن برق تک فاز از بالابرهای ۳ فاز نیز استفاده کرد.

 نحوه نصب بالابر ساختمانی

پس از نقل و انتقالات اجزاء بالابر به کارگاه ساختمانی، شاسی و استراکچر به ‌صورت وارونه بر روی سطحی محکم قرار داده می‌شود به طوری که ریل روی زمین باشد و به وسیله کرپی به یک دیگر متصل شوند. سپس استراکچر را برگردانده و کالسکه وینچ را در قسمت ریل جایگذاری می‌کنیم. در قسمت بعد برق ورودی به بالابر را تأمین کرده و پس از آن استراکچر را به وسیله وزنه‌های تعادل مهار می‌کنیم اکنون بالابر قابل استفاده است.

تعمیر و نگهداری محصول

· استفاده از تابلو برق

· بازدید گیربکس و تعویض به موقع واسکازین

· بازدید از سیم بکسل

· پیشگیری از نوسان برق

· جلوگیری از ضربه به تجهیزات بالابر

· مراقبت و جلوگیری از رطوبت آب ناشی از باران و برف

· بارگیری وزنی مجاز

· گیریس کاری نقاط گریس خور

لطفاً جهت اطلاع از قیمت بالابر ساختمانی با کارشناسان هایپر صنعت فامکو در ارتباط باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بالابر ساختمانی صنعت بالابر ساختمانی استفاده می شود ۱۰۰۰ کیلوگرم حمل مصالح سیم بکسل اسب بخار تک فاز سه فاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی

فرارو- حراج سکه دولتی برای دومین بار در سال جاری برگزار می‌شود و مثل دفعه قبلی، تمام‌سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه طرح جدید در دسترس شرکت‌کننده‌های حراج مرکز مبادله ارز و طلا ایران قرار می‌گیرند.

به گزارش فرارو؛ حراج سکه مرکز مبادله البته تا الان ظرف ۱۰ مرحله مختلف انجام شده و خریداران سکه دولتی در آخرین حراج برگزار‌شده، موفق شدند با پیشنهاد‌هایی بین ۶.۳ درصد تا ۱۰.۳ درصد زیر نرخ بازار، صاحب سکه دولتی شوند. خواندن این گزارش می‌تواند برای شرکت‌کننده‌های حراج شماره ۱۱ سکه در مرکز مبادله ارز و طلا که روز ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود، راهگشا باشد.

قیمت سکه در حراج مرکز مبادله

حراج سکه تمام آخرین بار روز ۲۷ فروردین برگزار شد و سه هزار و ۵۴۴ نفر برای خرید سکه دولتی آن هم از نوع تمام اقدام کردند. از این تعداد شرکت‌کننده، ۱۰ هزار و ۷۶۸ پیشنهاد مختلف برای خرید سکه دولتی ارائه شد و نهایتا سکه دولتی به‌طور متوسط با قیمت ۴۱ میلیون و ۶۸ هزار تومان عرضه شد.

قیمت سکه دولتی در آخرین روز حراج مرکز مبادله قاعدتا با ارقامی بیشتر یا کمتر از این عدد به شرکت‌کننده‌های حاضر در حراج تعلق گرفته، اما همین عدد از قیمت سکه امامی در آن روز معاملات بازار آزاد به‌طور متوسط دو میلیون و ۷۹۱ هزار تومان کمتر بوده است.

قیمت سکه امامی در بازار آزاد آن روز به‌شکل میانگین ۴۳ میلیون و ۸۵۹ هزار تومان به‌ثبت رسید که دقیقا ۶.۳ درصد بالاتر از قیمت سکه در مرکز مبادله ارز و طلا بیشتر بوده است.

سکه امامی امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت یعنی یک روز قبل از دومین حراج سال در مرکز مبادله، در بازار آزاد به شکل تکفروشی معادل ۴۱ میلیون و ۴۶ هزار تومان فروخته شد. از طرفی دیگر همزمان با حراج روز ۲۷ اسفند سال قبل سکه امامی هشت درصد زیر قیمت بازار حراج شد و احتمالا روز ۱۷ اردیبهشت پا ارائه پیشنهادی نزدیک ۳۸ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان، می‌شود به خرید سکه دولتی امید داشت. فراموش نکنید قیمت سکه امامی در بازار تا کف کانال ۴۱ میلیون پایین آمده است.

بیشتر بدانید| حراج سکه مرکز مبادله مختص همه افراد بالای ۱۸ سال است، اما شرط‌وشروط خاص خودش را دارد. به‌عنوان مثال هر متقاضی حداکثر امکان ثبت سفارش برای پنج سکه مختلف خواهد داشت، اما این پنج سکه می‌توانند ترکیبی از سکه تمام، نیم‌سکه و ربع‌سکه باشند

قیمت نیم‌سکه در حراج مرکز مبادله

قیمت نیم‌سکه در مرکز مبادله ارز و طلا همزمان با آخرین حراج در روز ۲۷ فروردین امسال، ۲۳ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان به‌ثبت رسید. آن روز از مجموع پنج هزار و ۳۱۶ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده از سوی دو هزار و ۲۰۰ نفر شرکت کننده، هزار و ۱۶ قطعه با میانگین قیمت ۲۳ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان معامله شد.

قیمت نیم‌سکه در مرکز مبادله آن روز به شکل متوسط دو میلیون و ۲۱۶ هزار تومان کمتر از بازار کشف شد که به‌معنی اختلاف ۸.۵ درصدی است.

قیمت نیم‌سکه در آخرین حراج سال گذشته هم حدود ۱۱ درصد زیر قیمت بازار به ثبت رسید و مردم به‌جای نیم‌سکه ۲۳ میلیون تومانی، آن را ۲۰ میلیون و ۴۵۵ هزار تومان از مرکز مبادله دریافت کردند.

قیمت نیم‌سکه در بازار آزاد امروز تقریبا به ۲۳ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان رسید و احتمالا با پیشنهادی نزدیک ۲۱ میلیون و ۶۴۸ هزار تومان شانس برنده شدن در حراج روز ۱۷ اردیبهشت نیم‌سکه افزایش پیدا می‌کند.

قیمت ربع‌سکه در حراج مرکز مبادله

قیمت ربع‌سکه در مرکز مبادله ارز و طلا، همزمان با آخرین حراج برگزارشده، تقریبا ۱۰ درصدی زیر بازار به ثبت رسیده است.

حراج ربع‌سکه مرکز مبادله روز ۲۷ فروردین امسال با حضور چهار هزار و ۵۹۹ شرکت‌کننده و ارائه ۱۳ هزار و ۳۰۲ پیشنهاد جورواجور برگزار شد و نهایتا چهار هزار و ۶۷۵ قطعه ربع‌سکه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۱۱۶ هزار تومان حراج شد.

قیمت ربع‌سکه در بازار آزاد آن روز ۱۵ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان بود و خریداران ربع‌سکه موفق شدند آن را یک میلیون و ۶۲۴ هزار تومان زیر قیمت بازار بخرند.

ربع‌سکه دولتی همزمان با آخرین حراج سال گذشته هم ۱۱.۸ درصد زیر قیمت بازار معامله شد و الان که قیمت ربع‌سکه در بازار به ۱۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان رسیده، احتمال برنده شدن پیشنهاد‌های نزدیک ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان وجود دارد.

مقایسه قیمت سکه مرکز مبادله و بازار آزاد در آخرین حراج

انواع سکه

متوسط قیمت مرکز مبادله

متوسط قیمت بازار

اختلاف

تفاوت

تمام‌سکه

41 میلیون و 68 هزار تومان

43 میلیون و 859 هزار تومان

دو میلیون و 791 هزار تومان

6.3 درصد

نیم‌سکه

23 میلیون و 644 هزار تومان

25 میلیون و 860 هزار تومان

دو میلیون و 216 هزار تومان

8.5 درصد

ربع‌سکه

14 میلیون و 116 هزار تومان

15 میلیون و 740 هزار تومان

یک میلیون و 624 هزار تومان

10.3 درصد

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • آیپد پرو ۲۰۲۴ اپل + قیمت و مشخصات Apple iPad Pro 2024 with M4
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی